Skoči do alatne trake

FAQ Category: FAQ PI Official

Česta pitanja koja se nalaze na oficijelnoj stranici PI networka

Šta je Pi? 0

Šta je Pi?

Pi je nova kriptovaluta za nas obične, svakodnevne ljude koju možemo „dobiti“ (ili zaraditi) sa svog telefona.

Zašto je sigurnosni krug važan? 0

Zašto je sigurnosni krug važan?

Sigurnosni krug je grupa 3-5 ljudi od povjerenja koji su članovi Pi mreže. Sigurnosni krugovi osiguravaju valutu tako što grade globalni grafikon povjerenja koji sprečava loše aktere da izvrše lažne transakcije.

Šta je uloga Kontributora? Kako postajem Kontributor? 0

Šta je uloga Kontributora? Kako postajem Kontributor?

Postajući Kontributor, omogućeno vam je da dodatno povećate brzinu rudarenja Pi valute, formirajući sigurnosni krug od 3-5 poverljivih članova.

Pozicija Kontributora vam se odključava posle prva 3 završena ciklusa rudarenja. Vidjećete novu ikonicu sigurnosnog kruga na početnom ekranu aplikacije. Da bi ste postali Kontributor, u taj krug treba da ubacite 3-5 osoba od povjerenja

Koja je vrjednost Pi-a? 0

Koja je vrjednost Pi-a?

Pi trenutno nema vrjednosti koja se može iskazati protuvrijednosti neke od valuta, eur, ollar, itd .. Slično kao Bitcoin 2008 kada je bio u začetku. Vrednost Pi-a biće izgrađena na osnovu vremena, interesovanja, robe i usluga ponuđenim od strane članova Pi zajednice.

Zašto raniji članovi rudare sa većom startnom brzinom? 0

Zašto raniji članovi rudare sa većom startnom brzinom?

Raniji članovi su na taj način nagrađeni za njihov doprinos u početku. Pi-u je cilj da postane kriptovaluta koja će se najviše koristiti na svjetu. Kako bi to postigao Pi je podsticao svoje najstarije članove da daju doprinos u osiguranju i širenju mreže.

New Report

Close