Skoči do alatne trake

FAQs

Zašto je Pi besplatan? 0

Zašto je Pi besplatan?

Poslije samo godinu dana priključilo se već 3,5 miliona članova (sada i više). Jednom kada uđemo u razmjenu (menjačnice), rudarenje će biti prepolovljeno ili kompletno zaustavljeno. Zato, iskoristimo to vrjeme, i skupimo što više Pi-a pozivajući druge ljude putem svog koda, jer od njih imamo najviše koristi (za svakog novog ubrzanje od 25% naše brzine)!

Šta je Pi? 0

Šta je Pi?

Pi je nova kriptovaluta za nas obične, svakodnevne ljude koju možemo „dobiti“ (ili zaraditi) sa svog telefona.

Da li treba da verifikujem Facebook nalog? 0

Da li treba da verifikujem Facebook nalog?

Kada odete u meni, “Profile” pogledajte “Account Verification”. Pored “Facebook verification” imate zelenu kvačicu. To je to! U tom slučaju verifikacija telefona nije potrebna! Treba ili jedno ili drugo!

Da li treba da verifikujem broj telefona? 0

Da li treba da verifikujem broj telefona?

U glavnom meniju, u “Profile” klikni na “Phone verification”. Treba poslati SMS sa nekom šifrom na broj u Americi ili Engleskoj. Ta šifra se automatski ubaci u već pripremljeni SMS. Poruka košta oko 10 centi. U zavisnosti od vašeg operatera možda je potrebno izbaciti dve kose crte ispred broja primaoca SMS-a. Naravno, uključite Data Roaming u setingu telefona.

Kako i kada da se odjavim (izlogujem) (SIGN OUT) 0

Kako i kada da se odjavim (izlogujem) (SIGN OUT)

Ukoliko niste završili ciklus rudarenja od 24 sata, pa se odjavite (SIGN OUT), gubite sve što je skupljeno u tom zadnjem periodu. Ako morate da se odjavite, sačekajte da se ciklus završi, i onda to učinite. Preporuka je da stalno budete prijavljeni, kako ne bi dolazilo do gubitka Pi!

New Report

Close